Група ТЕРРА

Вашият силен партньор!

Ние сме вашият партньор за закупуване на нови, както и употребявани машини, резервни и износващи се части, прикачени устройства, както и сервиз и отдаване под наем на машини. Нашата продуктова гама включва различни марки с повече от 300 модела (Link zu Brands & Product groups). Освен строителни машини и превозни средства за обработка на материали и промишленост, те включват също генератори, платформи, компресори, системи за облицоване на траншеи, както и решения за товарене.

Нашата продуктова гама е подходяща за строителния сектор, общностите и общините, горското стопанство, отпадъците и рециклирането, разрушаването, селското стопанство и много други (Link zu Нашите клиенти).

TERRA е част от силна корпоративна група. Нейната компания-майка INDUSTRIE HOLDING GmbH е австрийски семеен бизнес със седалище във Виена, основан през 2000 г. Освен TERRA, групата се състои от още три стратегически подразделения:

BULMOR с разработване, производство и продажба на специално подемно оборудване.

PROFIRENT, фокусиран върху бизнеса под наем на машини, генератори, скелета и друго оборудване.

Защо Терра?

Ние сме ориентирани към клиенти и служители, високопродуктивна организация, стабилност и експертен персонал, който ще Ви подкрепя със страст и отдаденост.

Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения с клиенти и обичаме работата, която вършим. Освен това ние сме уверени в нашите продукти. Ето защо правим всичко възможно, за да гарантираме удовлетворение и да подкрепим успеха на Вашия бизнес. Нашите над 400 служители дават най -доброто от себе си всеки ден и намират най -доброто решение за Вашите проекти. С допълнителна ориентация към услугата, надеждност и ангажираност, както по време на продажбите, така и след продажбата.

 

Малко време отне на марката ТЕРРА да се превърне в това, което представлява днес:

Синоним на иновативни решения за копаене + натоварване + повдигане.

Гъвкав дистрибуторски партньор за земни, строителни и промишлени машини.

Надежден и бърз доставчик на резервни части.

Пионер в областта на експертизата.

Попълнете следната форма
Успех
Поискай обаждане
Успех
Обади ни се сега